Αίθουσα συνεδρίων
scroll down

Το Grand Meteora Hotel είναι μία ιδανική επιλογή για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις και εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για συνέδριο, μικρά meetings, μεγάλα events ή το εταιρικό σας party.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων με όλο το διαθέσιμο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ οι μοναδικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου, οπώς τα coffee breaks και τα gala dinners θα επισφραγίσουν την επιτυχία των εκδηλώσεών σας!

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

Eπικοινωνία
Tα σχόλια σας
Κράτηση